המצרכים:
1 חבילה רביולי גבינה של "מאמא בלה"
3 כפות ממרח פסטו של "מאמא בלה"
100 גרם צנובר
1 מיכל שמנת 38% (250 מ"ל)
4 שיני שום, פרוסות
קורט פלפל שחור גרוס
קורט מלח
50 גרם גבינת פרמזן טובה
זר קטן של בזיליקום טרי
אופן ההכנה:
מחממים מחבת על להבה נמוכה, וקולים בה את הצנובר עד שהוא משחים מעט. מעבירים לקערה קטנה.
שמים את השמנת באותה המחבת עם פרוסות השום, ומבשלים עד שהרוטב נהיה מרוכז. מוסיפים את ממרח הפסטו, ומתבלים במלח ופלפל.
בינתיים מביאים 3 ליטר מים לרתיחה. כשהמים רותחים, מוסיפים כף מלח.
מבשלים את הרביולי במים כשלוש דקות, עד שהם צפים ורכים מספיק לטעמכם.
מעבירים את הרביולי לרוטב, מוסיפים את הצנובר ואת גבינת הפרמזן.
מבשלים ביחד דקה ומעבירים לקערת הגשה.
מקשטים בעלי בזיליקום טריים.
בתאבון !
האינסטגרם של מאמא בלה יעשה אתכם רעבים! עקבו אחרינו ותיהנו מכל העצות, הטיפים והמתכונים הכי טובים וקלים לארוחות מיוחדות, סלטים, פשטידות, קינוחים ועוד דרכים קלות להכנת ארוחה.