המצרכים:
1 חבילה רביולי פטריות של "מאמא בלה"
20 גרם חמאה
1 כפית פלפל שחור גרוס
קורט מלח
2 שיני שום, כתושות
1 מיכל שמנת 38% (250 מ"ל)
1 שקית ערמונים קלופים, מוכנים לאכילה
1 חבילה עירית, קצוצה ל"מקלונים" אחידים
אופן ההכנה:
מחממים את החמאה במחבת, על להבה נמוכה, ומוסיפים את הפלפל והמלח.
מוסיפים את השום הכתוש, ולפני שהוא משחים מוסיפים את השמנת.
מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהרוטב נהיה מרוכז.
בינתיים מביאים 3 ליטר מים לרתיחה. כשהמים רותחים, מוסיפים כף מלח.
מבשלים את הרביולי במים כשלוש דקות, עד שהם צפים ורכים מספיק לטעמכם.
מעבירים את הרביולי לרוטב, מפוררים ברוטב את הערמונים ומוסיפים את העירית.
מבשלים ביחד דקה ומעבירים לקערת הגשה.
בתאבון !
האינסטגרם של מאמא בלה יעשה אתכם רעבים! עקבו אחרינו ותיהנו מכל העצות, הטיפים והמתכונים הכי טובים וקלים לארוחות מיוחדות, סלטים, פשטידות, קינוחים ועוד דרכים קלות להכנת ארוחה.