top of page

חזה עוף ומנגולד, ברוטב פלפלת וצנוברים

כשרות

כשר בשרי

מנות הגשה:

3-4 מנות

רמת קושי:

כל אחד יכול

זמן בישול:

8 דקות

זמן הכנה:

10 דקות

חזה עוף ומנגולד, ברוטב פלפלת וצנוברים

המצרכים:

1 צנצנת רוטב פלפלת לסטייק בקר ועוף של "מאמא בלה"

800 גרם פילה חזה עוף

3 כפות שמן קנולה

1 בצל בינוני, חתוך לקוביות

1 חבילה עלי מנגולד

100 גרם צנובר קלוי


אופן ההכנה:

  1. מחממים את השמן במחבת רחבה, ומטגנים את הבצל עד שהוא נהיה שקוף, ומתחיל להתקרמל.

  2. מחלקים את המנגולד לחלקים לבנים וחלקים ירוקים.

  3. חותכים את החלקים הלבנים לקוביות ומוסיפים לבצל. מערבבים שתי דקות.

  4. מוסיפים את בשר העוף ומטגנים עד שהוא משנה את צבעו.

  5. מוסיפים רוטב פלפלת לסטייק בקר ועוף של "מאמא בלה", ומביאים לרתיחה.

  6. חותכים את חלקי המנגולד הירוקים לרצועות ומוסיפים למחבת. מערבבים לדקה.

  7. מעבירים לכלי הגשה, ומעטרים בצנובר הקלוי.


בתאבון !


האינסטגרם של מאמא בלה יעשה אתכם רעבים! עקבו אחרינו ותיהנו מכל העצות, הטיפים והמתכונים הכי טובים וקלים לארוחות מיוחדות, סלטים, פשטידות, קינוחים ועוד דרכים קלות להכנת ארוחה.

bottom of page