top of page

כנפי עוף, בטטה ובצל סגול במרינדת ברביקיו

כשרות

כשר בשרי

מנות הגשה:

4 מנות

רמת קושי:

כל אחד יכול

זמן בישול:

40 דקות

זמן הכנה:

15 דקות

כנפי עוף, בטטה ובצל סגול במרינדת ברביקיו

המצרכים:

1 צנצנת מרינדה ברביקיו לצלייה בתנור ובגריל של "מאמא בלה"

1 קילו כנפי עוף מחולקות ונקיות

1 בטטה גדולה

3 בצלים סגולים בינוניים

2 כפות שמן


אופן ההכנה:

  1. קולפים את הבצלים והבטטה, וחותכים לפרוסות בינוניות.

  2. מערבבים את פרוסות הבצל עם השמן, ומניחים בתחתית של תבנית תנור, או תבנית זכוכית שמתאימה לתנור.

  3. מניחים את פרוסות הבטטה מעל הבצל.

  4. מערבבים את כנפי העוף עם מרינדה ברביקיו לצלייה בתנור ובגריל של "מאמא בלה".

  5. מסדרים את כנפי העוף על הבטטות, כשהעור כלפי מעלה, כדי שיהיה שחום וייעשה פריך יותר.

  6. (אפשר לעשות את כל התהליך ערב לפני, ולשמור במקרר עד לשימוש)

  7. מכניסים לתנור, בלי כיסוי, למשך 40 דקות, בחום של 180 מעלות.


בתאבון !


האינסטגרם של מאמא בלה יעשה אתכם רעבים! עקבו אחרינו ותיהנו מכל העצות, הטיפים והמתכונים הכי טובים וקלים לארוחות מיוחדות, סלטים, פשטידות, קינוחים ועוד דרכים קלות להכנת ארוחה.

bottom of page