top of page

נודלס ביצים, קישואים ותירס גמדי, ברוטב אסיאתי ובוטנים

כשרות

כשר פרווה

מנות הגשה:

2-3 מנות

רמת קושי:

כל אחד יכול

זמן בישול:

8 דקות

זמן הכנה:

5 דקות

נודלס ביצים, קישואים ותירס גמדי, ברוטב אסיאתי ובוטנים

המצרכים:

1 צנצנת רוטב אסייתי למוקפצים וטופו, של "מאמא בלה"

1 שקית נודלס ביצים במשקל 400 גרם

4 ליטר מים

חופן מלח גס

3 כפות שמן קנולה

1 קישוא זוקיני בינוני, חתוך לאורך ואז לפרוסות

1 קופסה תירס גמדי, מסונן ופרוס

100 גרם בוטנים מטוגנים מומלחים

1 חבילה נבטים "סיניים"


אופן ההכנה:

  1. מביאים את המים לרתיחה בסיר גדול, מכוסה.

  2. כשהמים רותחים, מוסיפים את המלח, ואז את הנודלס.

  3. מערבבים את הנודלס בעזרת מלקחיים כדי שלא יידבקו, ומבשלים ללא מכסה.

  4. בווק או מחבת רחבה מחממים את השמן על להבה גבוהה.

  5. מוסיפים את פרוסות הזוקיני ומטגנים עד להשחמה.

  6. מוסיפים את תירס הגמדי ומערבבים לעוד דקה.

  7. מוסיפים צנצנת רוטב אסייתי למוקפצים וטופו, של "מאמא בלה", ומערבבים.

  8. כשהנודלס מוכנים, מסננים אותם, ומעבירים מייד לתוך הווק / מחבת.

  9. מערבבים לפיזור הרוטב על הנודלס, ומעבירים לקערת הגשה.

  10. מקשטים את הנודלס בבוטנים המומלחים ובנבטים, ומגישים לשולחן.


בתאבון !


האינסטגרם של מאמא בלה יעשה אתכם רעבים! עקבו אחרינו ותיהנו מכל העצות, הטיפים והמתכונים הכי טובים וקלים לארוחות מיוחדות, סלטים, פשטידות, קינוחים ועוד דרכים קלות להכנת ארוחה.

bottom of page