המצרכים:
1 צנצנת רוטב פטריות לפסטה ומאפה בשר של "מאמא בלה"
1 שקית ספגטי במשקל 500 גרם
5 ליטר מים
חופן מלח גס
2 כפות שמן קנולה
1 כרישה, שטופה, ללא החלק הירוק הכהה
150 גרם גבינה קשה מגוררת, מסוג פרמזן או גבינה "כחולה"
אופן ההכנה:
מביאים את המים לרתיחה בסיר גדול, מכוסה.
במחבת רחבה מחממים את השמן על להבה בינונית.
חותכים את הכרישה לאורך, ואז פורסים בעובי חצי ס"מ.
מטגנים עד שהכרישה מזהיבה.
כשהמים רותחים, מוסיפים את המלח, ואז את הפסטה.
מערבבים את הפסטה כדי שלא תידבק, ומבשלים ללא מכסה.
מוסיפים לכרישה צנצנת רוטב פטריות לפסטה ומאפה בשר של "מאמא בלה" ומערבבים.
כשהפסטה מוכנה, מסננים אותה, ומעבירים מייד לתוך הרוטב.
מגררים את הגבינות על הפסטה החמה, מערבבים יחד ומגישים לשולחן.
בתאבון !
האינסטגרם של מאמא בלה יעשה אתכם רעבים! עקבו אחרינו ותיהנו מכל העצות, הטיפים והמתכונים הכי טובים וקלים לארוחות מיוחדות, סלטים, פשטידות, קינוחים ועוד דרכים קלות להכנת ארוחה.