המצרכים:
1 צנצנת ממרח ארטישוק של "מאמא בלה"
1 בייגל שומשום, חצוי או 2 פרוסות לחם מלא
100 גרם גבינת פטה / בולגרית
2 פרוסות גבינה צהובה
2 עגבניות בשלות
1 צרור רוקט / ארוגולה
אופן ההכנה:
מסדרים את שני חצאי הבייגל או שתי פרוסות הלחם על גבי מגש טוסטר-אובן.
2. מורחים שכבה של ממרח ארטישוק של "מאמא בלה" על כל אחד מהחלקים.
3. מסננים את גבינת הפטה מהמים, ומפוררים ממנה על גבי הבייגל / לחם.
4. פורסים את העגבנייה לפרוסות דקות ומסדרים מלמעלה.
5. קורעים את פרוסות הגבינה הצהובה ומסדרים על פרוסות העגבנייה.
6. מכניסים לטוסטר-אובן, ואופים עד שהבייגל / לחם שחום והגבינות מותכות.
7. מעבירים לצלחת, ומפזרים מלמעלה עלים רעננים של רוקט.
בתאבון!
האינסטגרם של מאמא בלה יעשה אתכם רעבים! עקבו אחרינו ותיהנו מכל העצות, הטיפים והמתכונים הכי טובים וקלים לארוחות מיוחדות, סלטים, פשטידות, קינוחים ועוד דרכים קלות להכנת ארוחה.