top of page
המצרכים:
1 חבילה ניוקי תפוחי-אדמה של "מאמא בלה
60 גרם חמאה
2 כפות פרג טרי
3 שיני שום, פרוסות דק
¼ כפית מלח
קורט פלפל שחור גרוס
½ כוס יין לבן יבש
אופן ההכנה:
מביאים 3 ליטר מים לרתיחה.
במחבת נפרדת, על חום נמוך, ממיסים את החמאה ומטגנים בה את זרעי הפרג.
מוסיפים את השום, מלח ופלפל, ולאחר שהשום התרכך מעט, מוסיפים את היין.
מבשלים עד לצמצום חלקי של היין ומכבים את האש.
מוסיפים למים הרותחים כף מלח גס, ומכניסים (בזהירות !) את הניוקי.
מבשלים עד שהניוקי צפים על פני המים.
מעבירים את הניוקי, עם מעט ממי הבישול למחבת עם רוטב הפרג.
מבשלים יחד לדקה או שתיים, עד שהרוטב עוטף את הניוקי.
בתאבון !
האינסטגרם של מאמא בלה יעשה אתכם רעבים! עקבו אחרינו ותיהנו מכל העצות, הטיפים והמתכונים הכי טובים וקלים לארוחות מיוחדות, סלטים, פשטידות, קינוחים ועוד דרכים קלות להכנת ארוחה.
bottom of page