top of page

סלט ירוקים ועגבניות, ברוטב לימון כבוש ושום

כשרות

כשר פרווה

מנות הגשה:

2 מנות

רמת קושי:

כל אחד יכול

זמן הכנה:

0 דקות

זמן עבודה:

5 דקות

המצרכים:

½ צנצנת ממרח לימון כבוש של "מאמא בלה"

1 חסה אייסברג גדולה (אמריקאית / עגולה)

1 כוס עלי ארוגולה

½ כוס עשבי תיבול ירוקים (פטרוזיליה ו/או כוסברה)

3 עגבנייה בשלות, חתוכות לקוביות

1 שן שום, כתושה

2 כפות שמן זית משובח

½ כוס גרעיני חמנייה קלופים


אופן ההכנה:

  1. קורעים בידיים את החסה, שוטפים היטב, ומסננים מהמים.

  2. מעבירים לקערה ומוסיפים את הארוגולה, העגבניות החתוכות ואת עשבי התיבול.

  3. מוסיפים ½ צנצנת ממרח לימון כבוש של "מאמא בלה", וכותשים פנימה את השום.

  4. מזלפים מלמעלה את שמן הזית ומעבירים לקערת הגשה.

  5. קולים את זרעי החמנייה על מחבת יבשה, עד להשחמה נאה.

  6. מפזרים על גבי הסלט, ומגישים.

האינסטגרם של מאמא בלה יעשה אתכם רעבים! עקבו אחרינו ותיהנו מכל העצות, הטיפים והמתכונים הכי טובים וקלים לארוחות מיוחדות, סלטים, פשטידות, קינוחים ועוד דרכים קלות להכנת ארוחה.

bottom of page