top of page
המצרכים:
1 צנצנת פסטו של "מאמא בלה"
150 גרם כדורי בייבי מוצרלה
¼ קילו עגבניות שרי תמר
100 גרם צנובר
1 חבילה חסה סלנובה
50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
אופן ההכנה:
מסננים את כדורי המוצרלה מהמים, ומעבירים לקערה.
מוסיפים את עגבניות השרי, והפסטו של "מאמא בלה".
בינתיים קולים את הצנוברים במחבת טפלון, על להבה נמוכה וללא שמן, עד להשחמה קלה.
שוטפים את החסות ומחלקים לעלים.
מסדרים את עלי החסה הצבעוניים בתחתית קערת הגשה.
מניחים עליהם את הגבינה והשרי בפסטו, ומפזרים מעל את הצנוברים ואת גבינת הפרמזן.
בתאבון !
האינסטגרם של מאמא בלה יעשה אתכם רעבים! עקבו אחרינו ותיהנו מכל העצות, הטיפים והמתכונים הכי טובים וקלים לארוחות מיוחדות, סלטים, פשטידות, קינוחים ועוד דרכים קלות להכנת ארוחה.
bottom of page