המצרכים:
1 צנצנת מרינדה טריאקי לדג סלמון ולעוף בתנור של "מאמא בלה"
4 פרוסות פילה סלמון טרי, 200 גרם כל אחת
2 שקיות ערמונים קלופים
1 חבילה בינונית בצל ירוק
2 כפות שומשום לבן קלוי
אופן ההכנה:
שוטפים את הבצל הירוק, וחותכים את החלק הלבן באלכסון לפרוסות בינוניות.
את החלק הירוק חותכים באלכסון ושומרים בצד - לקישוט.
מערבבים בעדינות את פרוסות הדג עם מרינדה טריאקי לדג סלמון ולעוף בתנור של "מאמא בלה", את הערמונים, ואת פרוסות הבצל הלבנות.
מניחים כשהעור למעלה, בתבנית זכוכית שמתאימה לתנור.
(אפשר לעשות את כל התהליך ערב לפני, ולשמור במקרר עד לשימוש)
מכניסים לתנור למשך 15-20 דקות, בחום של 160 מעלות.
קולים את השומשום במחבת יבשה, עד להשחמה קלה.
כשהסלמון מוכן להגשה, מקשטים בבצל הירוק ובשומשום הקלוי.
בתאבון !
האינסטגרם של מאמא בלה יעשה אתכם רעבים! עקבו אחרינו ותיהנו מכל העצות, הטיפים והמתכונים הכי טובים וקלים לארוחות מיוחדות, סלטים, פשטידות, קינוחים ועוד דרכים קלות להכנת ארוחה.