top of page

פסטה פנה ברוטב נפוליטנה, עם שום, זיתים שחורים ועשבים

כשרות

כשר פרווה

מנות הגשה:

2-3 מנות

רמת קושי:

כל אחד יכול

זמן הכנה:

8 דקות

זמן עבודה:

5 דקות

המצרכים:

1 צנצנת רוטב נפוליטנה לפסטה ופיצה של "מאמא בלה"

1 שקית פסטה פנה במשקל 500 גרם

5 ליטר מים

חופן מלח גס

2 כפות שמן זית

5 שיני שום קלופות ופרוסות

כפית פלפל גרוס

100 גרם זיתים שחורים, מגולענים

1 חבילה אורגנו טרי


אופן ההכנה:

  1. מביאים את המים לרתיחה בסיר גדול, מכוסה.

  2. כשהמים רותחים, מוסיפים את המלח, ואז את הפסטה.

  3. מערבבים את הפסטה כדי שלא תידבק, ומבשלים ללא מכסה.

  4. במחבת רחבה מחממים את שמן הזית על להבה נמוכה.

  5. מוסיפים את פרוסות השום ומטגנים בלי להשחים.

  6. מוסיפים את הפלפל השחור ומערבבים לעוד דקה.

  7. מוסיפים צנצנת רוטב נפוליטנה לפסטה ופיצה של "מאמא בלה" ואת הזיתים, ומערבבים.

  8. כשהפסטה מוכנה, מסננים אותה, ומעבירים מייד לתוך הרוטב.

  9. מוסיפים עלי אורגנו טריים, מערבבים יחד ומגישים לשולחן.


בתאבון !


האינסטגרם של מאמא בלה יעשה אתכם רעבים! עקבו אחרינו ותיהנו מכל העצות, הטיפים והמתכונים הכי טובים וקלים לארוחות מיוחדות, סלטים, פשטידות, קינוחים ועוד דרכים קלות להכנת ארוחה.

bottom of page