top of page

פרגיות ופטריות פורטובלו, במרינדת חרדל ודבש

כשרות

כשר בשרי

מנות הגשה:

3-4 מנות

רמת קושי:

כל אחד יכול

זמן הכנה:

20 דקות

זמן עבודה:

10 דקות

המצרכים:

1 צנצנת מרינדה חרדל ודבש לסלמון ופרגיות בתנור של "מאמא בלה"

1 קילו פרגיות ללא עור

½ קילו פטריות פורטובלו

½ כפית פלפל שחור גרוס

1 "אצבע" בינונית ג'ינג'ר טרי


אופן ההכנה:

  1. מוודאים שנתחי העוף נקיים מסחוסים. אין צורך לנקות את השומן.

  2. חותכים כל נתח לשלושה חלקים.

  3. חותכים את הפטריות לרבעים, כולל ה"רגל".

  4. קולפים את הג'ינג'ר וחותכים לפרוסות. חותכים שוב לאורך, לקבלת "מקלונים".

  5. מערבבים את הפרגיות עם מרינדת חרדל ודבש לסלמון ופרגיות בתנור של "מאמא בלה", את הג'ינג'ר, ואת הפלפל הגרוס.

  6. מוסיפים את הפטריות, ומערבבים שוב בזהירות.

  7. (אפשר לעשות את כל התהליך ערב לפני, ולשמור במקרר עד לשימוש)

  8. מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור למשך 20 דקות, בחום של 170 מעלות.


בתאבון !


האינסטגרם של מאמא בלה יעשה אתכם רעבים! עקבו אחרינו ותיהנו מכל העצות, הטיפים והמתכונים הכי טובים וקלים לארוחות מיוחדות, סלטים, פשטידות, קינוחים ועוד דרכים קלות להכנת ארוחה.

bottom of page