המצרכים:
1 חבילה רביולי ארטישוק ירושלמי של "מאמא בלה
4 ראשי שום, מופרד לשיניים וקלוף
שמן זית
1 חבילה טימין
1 כפית מלח גס
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כוס עגבניות שרי תמר, חצויות לאורך
אופן ההכנה:
מניחים את השום בסיר נמוך מתבלים במלח ופלפל, וחמישה ענפי טימין.
מוסיפים שמן לכיסוי, ומבשלים על להבה נמוכה, עד שהשום רך ומתקתק.
מעבירים מחצית מהשמן למחבת רחבה, ומוסיפים את העגבניות. מבשלים על להבה בינונית עד שהעגבניות מתרככות מעט. מוסיפים את שיני השום.
מביאים 3 ליטר מים לרתיחה. כשהמים רותחים, מוסיפים כף מלח.
מבשלים את הרביולי במים כשלוש דקות, עד שהם צפים ורכים מספיק לטעמכם.
מעבירים את הרביולי למחבת העגבניות והשום ומערבבים.
מבשלים ביחד דקה ומעבירים לקערת הגשה.
מקשטים בעלי טימין טריים.
בתאבון !
האינסטגרם של מאמא בלה יעשה אתכם רעבים! עקבו אחרינו ותיהנו מכל העצות, הטיפים והמתכונים הכי טובים וקלים לארוחות מיוחדות, סלטים, פשטידות, קינוחים ועוד דרכים קלות להכנת ארוחה.