המצרכים:
1 חבילה רביולי בטטה של "מאמא בלה
2 כפות שמן זית
2 כפות חמאה
250 גרם בצל לבן, פרוס דק
250 גרם בצל סגול, פרוס דק
6 שיני שום, פרוסות
½ כפית מלח
קורט פלפל שחור גרוס
¼ כפית פתיתי צ'ילי חריף (אם רוצים)
½ כוס יין לבן
חבילה קטנה בצל ירוק, חתוך דק - לקישוט
אופן ההכנה:
מחממים את השמן והחמאה במחבת על להבה נמוכה.
מטגנים את הבצלים הפרוסים דק, על להבה בינונית, עד שהם נהיים שקופים ומתחילים להתקרמל. זה ייקח 20 דקות או יותר, אבל ייתן טעם עמוק ומתקתק. מוסיפים את היין הלבן (או קצת ממי הפסטה) ומתבלים במלח, פלפל ופתיתי צ'ילי.
בינתיים מביאים 3 ליטר מים לרתיחה. כשהמים רותחים, מוסיפים כף מלח.
מבשלים את הרביולי במים כשלוש דקות, עד שהם צפים ורכים מספיק לטעמכם.
מעבירים את הרביולי למחבת הבצלים ומערבבים.
מבשלים ביחד דקה ומעבירים לקערת הגשה.
מקשטים בבצל הירוק.
בתאבון !
האינסטגרם של מאמא בלה יעשה אתכם רעבים! עקבו אחרינו ותיהנו מכל העצות, הטיפים והמתכונים הכי טובים וקלים לארוחות מיוחדות, סלטים, פשטידות, קינוחים ועוד דרכים קלות להכנת ארוחה.