top of page

שוקי עוף ופלפלים צבעוניים במרינדת שום ודבש

כשרות

כשר בשרי

מנות הגשה:

3-4 מנות

רמת קושי:

כל אחד יכול

זמן הכנה:

50 דקות

זמן עבודה:

10 דקות

המצרכים:

1 צנצנת מרינדה שום ודבש, לעוף בתנור של "מאמא בלה"

1 קילו שוקי עוף שלמות

1 חבילה פלפלונים בשלושה צבעים

1 בצל בינוני

1 ראש שום (אם רוצים)

אופן ההכנה:

  1. חוצים את הפלפלונים לאורכם, ונפטרים מכל הגרעינים

  2. (ניתן להשתמש גם בפלפלים גדולים, מנוקים וחתוכים לריבועים).

  3. קולפים את הבצל וחותכים לרצועות אחידות בעובי בינוני.

  4. מחלקים את השום לשיניים (ניתן לקנות שיניים קלופות).

  5. מערבבים את שוקי העוף עם מרינדת שום ודבש לעוף בתנור של "מאמא בלה" ואת הירקות, ומעבירים לתבנית תנור, או תבנית זכוכית שמתאימה לאפייה בתנור.

  6. (אפשר לעשות את כל התהליך ערב לפני, ולשמור במקרר עד לשימוש)

  7. מכניסים לתנור, לא מכוסה, למשך 45 דקות, בחום של 180 מעלות.

  8. משאירים בתנור הכבוי לעוד חמש דקות.


בתאבון!

האינסטגרם של מאמא בלה יעשה אתכם רעבים! עקבו אחרינו ותיהנו מכל העצות, הטיפים והמתכונים הכי טובים וקלים לארוחות מיוחדות, סלטים, פשטידות, קינוחים ועוד דרכים קלות להכנת ארוחה.

bottom of page